Vikarbureau på sydfyn

Vikarbureau på sydfyn

Jobagenterne Danmark Faaborg er dit lokale vikar- og Rekrutteringsbureau på sydfyn.

Vikarservice

Fleksibel arbejdskraft så din bemanding altid stemmer overens med dit behov? Du kan op- og nedjustere fra dag til dag – og du betaler aldrig for flere mandetimer, end du har behov for.

Vikarløsninger i kortere eller længere tid – du kan mande op og ned fra dag til dag.

Det kan være: Akut opstået sygdom, sæsonarbejde, et barselsvikariat, en “pukkel” der skal afvikles mv.

Jobagenterne Danmark er din leverandør fra start til slut.

Vi sørger for ansættelseskontrakter, lønafregning og alt det administrative – du skal blot godkende vikarens timer én gang om ugen.

Rekruttering

Jobagenterne Danmark er certificerede og har rigtig god erfaring med at rekruttere og ansætte personale, hvor kompetencer, adfærd og motivation passer til både stillingen og virksomheden.

For dig som kandidat er det godt og trygt at vide, at man er gennemtestet og har den tryghed ved at vide, at både kompetencer og din personlighed passer til den virksomhed, du bliver kandidat hos.

For dig som virksomhed er det vigtigt, at du kan koncentrere dig om dine spidskompetencer og lade os som specialister på personaleområdet, ansætte de rette medarbejdere til dig.

Vi laver individuel rekrutteringsplan for hele eller dele af rekrutteringsprocessen, så den passer til din virksomhed og dit behov.

Kontakt os på tlf. 42 91 92 92 eller email faaborg@jobagenternedanmark.dk for mere information om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Jobagenterne Danmark Faaborg er en del af Jobagenterne Danmark.

Se vores ledige stillinger.