HENRIK KJÆRULFF NYDAM

Indehaver/ Afdelingsleder

Email: hn@jobagenternedanmark.dk

Tlf.nr.: +45 42 91 92 92

PRÆSENTATION AF HENRIK KJÆRULFF NYDAM,

JOBAGENTERNE DANMARK, FAABORG

Henrik Kjærulff Nydam er en del af Jobagenterne Danmark med placering i Faaborg med fokus på i sær områderne Faaborg-Midtfyn, Svendborg og det Vestfynske, hvor Henrik vil hjælpe både små og mellemstore virksomheder med alle former for personaleløsninger indenfor:

  • Vikarløsninger

  • Try & Hire

  • Henvisninger

  • Rekruttering

Jeg arbejder hovedsageligt med områderne: 

  • Restaurationsbranchen

  • Bygge-/Anlægsområdet

  • Industri, produktion, pakkeri og lager

  • Rengøringsbranchen

Hvem er Jeg

De sidste 15 år har jeg hjulpet mennesker videre til deres næste job via vejledning og rådgivning samt have fokus på det gode match mellem jobsøger og virksomheder dels som Jobkonsulent og dels som personale- og kundekonsulent i et vikarbureau. Jeg har et godt kendskab til lokalområdets kommuner, Assens, Faaborg-Midtfyn og Svendborg, hvor jeg er opvokset, taget min handelseksamen og bosiddende og er engageret i lokale sportsforeninger både som aktiv og i bestyrelsesarbejde.

Jeg har en uddannelsesmæssigt baggrund indenfor kontor. Igennem årene har jeg siden hen fået en Merkonom indenfor administration og regnskab samt Mesterlære i KarriereCoach. Jeg har arbejdet og boet 1,5 år i Norge, hvor jeg var hoved Tennistræner men var også selv vikar i en periode.

Jeg er bosiddende i Faaborg på mit 12. år, hvor jeg er meget aktiv indenfor foreningslivet dels indenfor bestyrelsesarbejde og dels som udøver i den lokale Håndbold- og Tennisklub.

Kontakt os:

10 + 6 =

 

 

Ring eller skriv endelig - vi står altid klar til at hjælpe.

Alle henvendelser besvares indenfor 24 timer.

HUSK: Vi har Døgnservice ved akutte bemandingsbehov.

Jobagenterne Danmark Faaborg

Henrik Kjærulff Nydam

Afdelingsleder / Indehaver

E-mail: faaborg@jobagenternedanmark.dk

Telefon: 42 91 92 92